Vistas de página en total

jueves, 9 de diciembre de 2010

Práctica 2. Parte 3

1.      Imagina que vols dur al teu centre o lloc de treball a l’escriptor Enric Lluch i has de preparar la sessió. Entra en la pàgina del Consell Català del Llibre per a Infants i Joves http://www.clijcat.cat/ , consulta l’espai de diccionari d’autors i contesta:

o Lloc de naixement
Algemesí

o Anota el títol, any de publicació i nom de l’editorial d’un dels seus llibres que hi ha en la bibliografia.
         Pell d’escata. Bromera, 2009.

2.    En quina biblioteca de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana pots trobar el llibre La casa de gel de l’autor Joan Pons, novel·la guanyadora del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2009? Entra en el catàleg de la xarxa http://xlpv.cult.gva.es/absysnetopac/ , fes la búsqueda i anota de la biblioteca més pròxima on està disponible.
BPM Benetússer. Signatura N-V / PON / cas

3.    A l’espai RECURSOS del web www.fundaciobromera.org hi ha multitud de recursos que et poden ser útils segons el teu lloc de treball o resultar-te interessants per qualsevol altra raó. Tria’n un i descriu en 5 línies perquè l’has triat i per a que et pot ser útil.
El apartado de artículos de animación lectora. Lo encuentro de una gran utilidad porque nos describe cómo llevar a cabo una actividad de animación a la lectura en la biblioteca, en el aula y en el día a día. De cómo los padres pueden convertir a sus hijos en lectores. De cómo el interés por la lectura puede derivar en el interés por la escritura. Lo encuentro muy interesante y de una gran utilidad para el trabajo que desarrollo en la biblioteca.

1 comentario: